2019-07-26 18 浏览
早期,聽過有餐廳攪雞翼放題狂食, 但次次都爆滿,不能一試。最近, 發現旺角開左間專食雞翼的店, 雞翼控的我,及經常係旺角覓食的我, 當然要去一去, 試一試啦。這間店超過10款唔同呀味既雞翼。今次先試一試避風塘啦味及咸蛋醬口味。先講一講雞翼本身,雞翼size唔會太細件, 基本size, 而味道,如果唔食得spicy 唔會揀避風塘, 因為真係好spicy,但係好味的。而咸蛋味,本身咸蛋味加咩都係無敵,都係好食。所以, 這個咸蛋味不失水準。因我諗住,食幾隻雞翼,所以就係店食埋先。 可惜, 店食野空間好小好小及清潔度都不理想,因為客人食完後, 理論上要自己收拾, 但沒有就離開。 而店員也沒有第一時間清理, 所以環境很污糟。但食物質素是好的。
早期,聽過有餐廳攪雞翼放題狂食, 但次次都爆滿,不能一試。
這間店超過10款唔同呀味既雞翼。
今次先試一試避風塘啦味及咸蛋醬口味。
但食物質素是好的。
雞翼
2019-07-22