2019-07-14 25 浏览
今日出嚟銅鑼灣睇Annabelle,但太遲出門口,冇時間坐低食飯,於是就去掃街啦。行過見到呢間雞翼山,舖頭細細但咁多人等,一於入去試下啦!我地兩個人嗌左12隻果個餐,可以揀三隻味同跟一杯嘢飲。首先呢個玫瑰雞翼真係必叫,佢係用玫瑰蜜糖,甜甜地,真係好好食。然後就係韓式蟹子雞翼,佢除左蟹子蟹柳仲有蟹膏,咸咸香香咁好特別。最後就係呢個避風塘雞翼,職員好細心咁提我地呢個要留到最後食,因為呢個係辣嘅,但辣得嚟好香好好味。佢地嘅雞翼真係好大隻,原本仲諗每人六隻會唔會太少,但其實咁食法都好膩。而佢跟餐嘅伯爵茶唔伯太甜,加左士多啤梨酸酸地好解膩。而因為佢個標語係要為食雞翼不顧儀態,所以職員只會主動俾手套你。但佢又真係好味到會令你不顧儀態地食喎🤣

我地兩個人嗌左12隻果個餐,可以揀三隻味同跟一杯嘢飲。

2019-07-14