2021-05-24
今日嚟咗幾出名嘅wingman,作為雞翼愛好者點都要黎試下入面啲雞翼係咪真係咁好食。佢喺地鐵站出嚟行幾分鐘就到,而且位置都唔難搵,上到去之後見到Menu有好多款雞翼~我地叫咗一款乾身嘅巴馬臣芝士蒜蓉味雞翼、濕身嘅水牛城醬雞翼,雞翼都係各六件,墨西哥風薯球再加南瓜意大利燴飯,睇落好似好少咁但其實好飽,份量好夠。巴馬臣芝士蒜蓉味雞翼(右)$69水牛城醬雞翼(左)$69巴馬臣蒜蓉味雞翼上面有好多蒜蓉,所以一入口就有濃濃嘅蒜味,啱曬中意食蒜嘅人,而且雞翼熱辣辣係岩整起,加上因為係乾身嘅,所以雞翼都脆脆地。而水牛城醬雞翼就係酸酸辣辣嘅醬,所以都幾開胃。墨西哥風薯球 $65墨西哥風薯球份量好多,而且上面有忌廉同牛油果,薯球本身原味都好好食,但加左忌廉同牛油果都好夾,令味道冇咁單一。南瓜意大利燴飯 $70南瓜意大利燴飯嘅造型好特別,個燴飯係南瓜入邊,所以可以直接整啲南瓜肉出嚟食,個樣又睇得,味道都唔錯。
巴馬臣芝士蒜蓉味雞翼(右)$69
水牛城醬雞翼(左)$69