上次午餐时段经过,条龙长到离谱,所以无等,今次3点半经过,得两三台客。优点- 下午茶比午餐便宜好多,性价比高,可以试下改善点-鸡同饭太多油同调味料,-下午茶选择吾多,可能哩个原因无乜客人。-外卖要多一蚊一个盒,如果系用环保角度,接受,但如果用纯外卖就觉得吾好。海南鸡(3分)-睇卖相ling立立,可能擦左好多油,所以皮好滑,但只鸡又真系做得几好,皮爽肉嫩,鸡胸都吾鞋,但无鸡味,可能因为只鸡落左几多调味料,盖晒D鸡味,好似同海南鸡的传统做法靠酱料吾同,哩间如果再落三个酱料会更咸。鸡油饭(2分)- 同只鸡差不多,都系落左太多调味料同油,食完有感觉口干。鸡杂冬瓜汤(4分)-通常现在其他海南鸡铺头都无落咁多料,哩间真系交足货,吾只有仲系好多鸡杂同冬瓜,味道清甜,D鸡杂都煲到”淋”晒,老人家都食到。薏米水(4分)-又系诚意之作,打开盖都揾到薏米味。泰式鱼饼($32)2分-睇卖相觉得黑麻麻,应该炸过左火,食落比较干,鱼饼亦无乜鱼味。性价比低。

优点
- 下午茶比午餐便宜好多,性价比高,可以试下

改善点
-鸡同饭太多油同调味料,
-下午茶选择吾多,可能哩个原因无乜客人。

海南鸡(3分)

鸡油饭(2分)
- 同只鸡差不多,都系落左太多调味料同油,食完有感觉口干。

鸡杂冬瓜汤(4分)

薏米水(4分)
-又系诚意之作,打开盖都揾到薏米味。

泰式鱼饼($32)2分

海南鸡饭套餐