餐厅: 耀華餐廳(雞煲、烤魚火鍋專門店)
资讯:

2013-07-18 591 浏览
20号同一班朋友行完街谂紧食乜,就见到—间新间鸡煲,谂住入去试吓,入都去个老细就介绍你食唔食鱼,我哋冇兴趣,不过如果你哋有人钟意食鱼就一定要试,不过你哋就试吓个鸡煲,一煲二种食法,第—种炒鸡味道适中第二种再秘制汤再变成火㶽,加上秘制汤味道鲜甜,因为我去过好多食鸡煲的店铺食完都好囗渴,但这—个没有这种感觉,还有蒜咸蛋虾,避风塘蟹真系好味,由其咸蛋虾又香又脆咸蛋D油好香又唔肥真系好好味,重有好多好多嘢,真系值得一试,不过去最好打去订位 ,地方比较细但服务好,又衞生同整齐,不过最好一定要订位唔系又真系有排等,我一定下次去试吓个烤鱼
2013-06-20
等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐优惠
其他