同朋友喺旺中行完街大家都好肚餓所以想食啲任食又坐得耐嘅餐廳😌見到好多人都話呢間好抵食我地就二話不說就去咗餐廳😙一坐低店員就問我哋之前有冇黎過 冇嘅話就會介紹一次佢哋餐廳嘅安排 店員解釋得好詳盡而且好nice☺️第一輪我哋食咗雞煲先 因為我同朋友都唔算大食所以就同店員講要半份 費事食唔到之後想食嘅嘢🤪🤪雞煲黎到之後店員會幫我哋炒兩炒先之後就食得啦 每舊雞嘅size都好平均而且啲肉都幾滑加上個醬汁成件事好好味😍食到一半仲加咗烏冬同埋啲菜落個雞煲度啲醬汁索曬入去好好味😋食完雞煲我哋順次序食火焰鴨煲 本身麻麻哋鴨所以對佢期望唔係太高 但點知幾好食喎應該落咗玫瑰露 所以成個煲都勁香 呢個煲除咗鴨之外仲有啲腐竹呢個不得了我同朋友搶住黎食😂😂啲醬汁入晒去 每食一條就好似飲咗一啖汁咁重口味人士一定要試下😆第三輪食黑椒豬手煲叫嘅時候店員好細心同我地講係會有少少辣🔥呢個真係好重黑椒味每舊都都有肉食唔會剩係得骨整體黎講都唔錯😙食完三輪加上攞咗啲邊爐嘅配料放入雞煲同鴨煲入邊已經好飽😂😂我哋最後攞咗兩個甜品總結呢一餐啦😆

食完雞煲我哋順次序食火焰鴨煲

第三輪食黑椒豬手煲