2021-09-28 10 浏览
上次食完旺角店感觉唔错,都算多食物选择,今次就特意黎到尖沙咀店食。先点咗鸡煲,小辣都好惹味,鸡肉尚算滑,无雪味,而最正系鸡煲系任食,唔够可以再添加。店员帮忙抄一抄,微辣的香气即噗鼻。食完鸡煲后,点了番茄汤底,茄汤用茄酱制成,味道不算浓,适合打边炉,不会油腻。食物系任拎任食,另有一张单可加食物。出面有个大雪柜,有丸类、蔬菜、炸鱼皮、响铃,多款打边炉食物都齐全。生根都几适合用黎打边炉,浸落汤底可索晒D味。丸类都有好多款选择,我就最钟意牛丸了,非常多汁。脆肉鲩好新鲜,值得一点。我地另点几款牛肉,包括安格斯牛小排同极黑和牛,全部都来自美国。牛肉新鲜,油脂分布平均,其中极黑和牛,肉质弹牙美味,非常值得食。
店员帮忙抄一抄,微辣的香气即噗鼻。
脆肉鲩好新鲜,值得一点。
2021-08-17
用餐时段