2025-06-03
餐廳裝修加入戲院霓虹燈💡復古電影海報🎬懷舊馬賽克元素▪️充滿昔日老香港風情🇭🇰播放住00年代嘅經典K歌🎤氣氛超正😍8:30仲會敲起鐘聲🔔請晒全部客人飲清酒多款Cocktail🥂啤酒🍻紙包飲品都係無限添飲🈹生日亦四位送一位優惠🆓成大班朋友嚟想有私人空間❓餐廳仲有獨立包廂招牌鷄煲x火鍋放題有3個套餐可以揀:
晚市價錢:$328-398
午市價錢:$298-358餐前小食有痱滋三寶😈椒鹽燒賣、脆皮午餐肉、鹽酥雞🤤好邪惡招牌麻辣雞煲🐓可選微辣、小辣、中辣、大辣🌶️一上枱散發住香濃麻辣香氣,用料十分豐富,有鷄肉、豬腸、豬肚、豬皮、豆卜,鷄肉嫩滑🍗其他配料都吸晒湯汁精華,夠哂惹味火鍋湯底有6款可以揀,必試招牌濃郁沙嗲湯鍋🌟沙嗲好濃郁🐮仲有炆得軟腍嘅牛腱同牛肋條,加埋公仔麵實在係Perfect🤣另外我地揀左胡椒豬肚湯鍋,胡椒味香醇但不嗆喉,亦都好足料。🥩肉類四款手切牛肉🐮
手切安格斯三角肩肉、穀飼牛板腱、極上牛小排、極品封門柳豬肉🐷
西班牙黑毛豬肉
牛肉味道香濃,肉汁豐富,輕輕淥8-15秒就食得;黑毛豬肉同樣鮮嫩高質仲有50多款火鍋配料無限任食,丸類有振興牛丸🤩餃類大大隻又足料,海鮮類有虎蝦🦐日本廣島
招牌鷄煲x火鍋放題有3個套餐可以揀: 晚市價錢:$328-398 午市價錢:$298-358
餐前小食有痱滋三寶😈椒鹽燒賣、脆皮午餐肉、鹽酥雞🤤好邪惡
🥩肉類
四款手切牛肉🐮 手切安格斯三角肩肉、穀飼牛板腱、極上牛小排、極品封門柳
豬肉🐷 西班牙黑毛豬肉
仲有50多款火鍋配料無限任食,丸類有振興牛丸🤩餃類大大隻又足料,海鮮類有虎蝦🦐日本廣島蠔🦪北海道帆立貝,蔬菜類同其他配料仲有好多選擇,全部都好高質
除左普通啤酒🍻紙包飲品,連cocktail都有8款可以無限任飲🍹有多款果味燒酎梳打、威士忌可樂,vodka lime soda, gin tonic, high ball
最後仲有自家製台式仙草芋圓糖水,仙草滑溜,芋圓好有彈性🥰超滿足