餐厅有吧台、室内同室外三个区域,职员会用心介绍Cocktail同菜式。日式前菜拼盘 $128有我喜欢嘅鸡泡鱼亁,份量好有诚意,有咬口得嚟唔会太硬。明太子配青瓜意外地几夹,中间系芝士同酒盗,即系酱料腌渍嘅海鲜,下酒一流。避风塘薯条 $58睇样都觉得吸引,薯条外脆内软,炸蒜够酥够香够惹味,但喺唔会过咸。意大利云吞配白松露油杂菇酱 $108肚仔饿都唔洗担心,呢度都有提供主食, 酱汁黏稠度同调味都刚刚好,唔会觉得腻。蒜蓉花椒冻虾仁 $68虾仁肉质爽滑弹牙,味道椒椒麻麻配搭虾仁嘅鲜味几得意。红豆(cocktail) $98用Vodka、焙茶、红豆蓉等调配以成,饮落带红豆嘅清香,估唔到红豆同酒可以咁夹。蛋挞(cocktail) $98以冧酒、蛋白、蛋黄、云哩拿等调配以成,面层泡沫一齐饮,入口非常纯滑,真系有少少蛋挞嘅感觉。

日式前菜拼盘 $128

避风塘薯条 $58

意大利云吞配白松露油杂菇酱 $108

蒜蓉花椒冻虾仁 $68
虾仁肉质爽滑弹牙,味道椒椒麻麻配搭虾仁嘅鲜味几得意。

红豆(cocktail) $98

蛋挞(cocktail) $98