2007-04-20 26 浏览
朋友仔OT今次由我發板, 湯粉麵就食得多, 小菜又真係未試過, 就選兩個食送睇下佢得唔得蝦仁炒蛋($45) - 蛋加左韮王一齊炒, 炒得都幾滑, 而蝦唔係玻璃蝦, 好大隻, 食落仲好爽口, 係同區我食過最好既蝦仁炒蛋雙菇扒西蘭花($45) - 冬菇好大隻厚身, 個心炆得唔算太腍但就幾入味, 而草菇無草腥味之餘睇真D原來每粒都介左一刀, 令到食每一粒草菇時都有汁流出來同更入味, 好有心思. 菜有幾款可選擇, 而我當然選我最愛既西蘭花, 煮得唔會過腍同好嫩綠, 而個蠔油獻味唔太濃, 但可能每樣材料都幾對辨, 所以我覺得呢個食送好好味白飯($10) - 有D硬呢一餐我覺得好滿意, 下次想食小菜時又多一個好選擇

白飯($10) - 有D硬

呢一餐我覺得好滿意, 下次想食小菜時又多一個好選擇