餐厅: 十里洋場
资讯:

約了好久不見的朋友見面因為大家都剛放工,正值hungry mode, 所以都無影相素鵝: 上檯仲係暖身,入口唔鞋,平時我無叫的,但又幾好食脆鱔: 好味, 酸酸甜甜的雲吞雞湯: 呢個反而比較一般,無咩特別,偏鹹松子桂魚: 魚都脆口,d醬汁都唔錯蜜汁火方;好味唔係死甜炒菜: 個味都ok 炒年糕: 都唔錯,但同樣偏鹹煎小籠包: 全晚最期待! 果然值得期待,雖然個皮同蒸的比就厚d,但都幾好味甜品: 棗泥鍋餅 都係暖暖的,唔會太甜其實成餐嘢都係不過不失,除咗個煎小籠包比較期待外,其他都ok..雖然唔算驚喜,但其實食物水準都平均ok 裝修其實唔錯,但唔知係咪樓底矮,有d嘈嘈到落單都要落幾次。。。
約了好久不見的朋友見面

素鵝: 上檯仲係暖身,入口唔鞋,平時我無叫的,但又幾好食

脆鱔: 好味, 酸酸甜甜的

雲吞雞湯: 呢個反而比較一般,無咩特別,偏鹹

松子桂魚: 魚都脆口,d醬汁都唔錯

蜜汁火方;好味
唔係死甜

炒菜: 個味都ok

炒年糕: 都唔錯,但同樣偏鹹

甜品: 棗泥鍋餅 都係暖暖的,唔會太甜

裝修其實唔錯,但唔知係咪樓底矮,有d嘈
嘈到落單都要落幾次。。。