老闆係一個出名既鞋友, 話要同客 ENT.因為個客係意大利人, 所以就揀左係公司附近既意大利餐廳E! 條路咁熟既? 咪係上次去個間餐廳因為係Meeting lunch 所以老闆問都無問我就叫人地比個商務套餐(老闆.... 我想食佢個set lunch, 我想食人地ga buffet呀~)waitress (E~ 個靚仔waiter 呢? 唔通無做) 比左個 55mins menu 我地老闆話我近排肥左, 要減下肥wo, 所以幫我叫左seabass fillet. yeah~ 係最貴架, 多謝老闆因為個客未到所以我可以周圍影下 個客一到點my餐就開始開會, 我只係負責睇下文件 同 recording 基本上無咩特別好快個salad到啦, 好fresh, d tomato 同d cheese 好香一食完個salad 個pasta都跟住到, 而個main course 都係我地食到尾時出my.....好似快左d wo..... 唔係人地個menu要係55分鐘內出曬所有野, 所以剛剛好 因為由order開始到main course 都已經過左40分鐘, 所以唔快law講返個pasta
老闆係一個出名既鞋友, 話要同客 ENT.
因為個客係意大利人, 所以就揀左係公司附近既意大利餐廳
E!
條路咁熟既? 咪係上次去個間餐廳

) 比左個 55mins menu 我地

因為個客未到所以我可以周圍影下

講返個pasta 先, 個tomato sauce 酸酸甜甜好開胃,
個seabass fillet 好juice, 唔乾身, 個sauce 好香

最後出my個甜品, 係好靚ga tiramisu, 同我上次食一樣 好香酒, 好濕
所有野唔會因為55mins 而差左.
你... 另我再一次愛上你
2010-06-21