2022-06-26
估唔到觀塘都有間隱世串燒放題🔥一入到環境好大,之前食過其他串燒店都知道對住個爐會好熱,但呢度既冷氣同抽風都好勁,所以食得好舒服,食完仲唔會有陣燒烤味🌸。🐒7點半前離座優惠💰$198呢到除左可以order自轉串燒之外,仲可以網燒,變相唔洗每次都等好耐先有得食🥓。食物方面係有勁多選擇,有豬、牛、雞、蝦🦐丸、蠔、青口🦪多春魚等等但係要推介嘅係佢嘅安格斯牛肩肉片🥩好薄同好有牛味,肥膏唔多,但又唔會柴,我自己就係咁encore 呢款😂。炸物同埋放題新品方面🍤佢既炸物係好出色,即叫即炸,上到枱仲係熱辣辣🍌炸香蕉同炸雞我都叫左幾round🍗等緊串燒燒緊既同時食炸物就岩岩好。以為咁就冇乜特別,但佢出面雪櫃原來唔止飲品,仲有前菜🥗螺肉、中華沙律、菠蘿、棉花糖🍍不得不提既係BBQ必備既蒜蓉雜菇同埋牛油粟米呢到都有🤩見到係雙眼發光👁網燒必須嗌!。飲品除左汽水仲有啲自家製嘅冷泡茶同埋涼茶🧃淨係講到呢度,每樣試小小都已經飽曬。總括嚟講,呢間都可以話係性價比高嘅串燒店🍢環境同服務都好舒服,雖然係小店,但係啲食物都唔需要等好耐同埋都唔會漏單,值得一讚💯如果一大班friend喺度吹水呀燒嘢食都幾chill🍻
🐒7點半前離座優惠💰$198
如果一大班friend喺度吹水呀燒嘢食都幾chill🍻