话说食饭时间行下街仔揾到呢间拉面店,入去落左order,店员就比左个银仔我,我喺扭蛋机抽中左「免费小食」呀!呢度有几款拉面,今次我食嘅系激辛地狱拉面同期间限定嘅鲷鱼白汤拉面。地狱拉面𩠌料有竹荀、温泉蛋、海苔、木耳丝、叉烧;叉烧好柔软好嫩,激辛好刺激味蕾,咁多𩠌料味道好丰富!而鲷鱼白汤拉面,用和歌山真鲷煮成。除咗有地狱拉面嘅𩠌料,汤底转成鱼汤,仲有炙烧鲷鱼片。白汤汤汁鲜甜唔会太浓,面条弹牙够Q,加埋啲其他𩠌料同鱼片,够健康又丰富!唐扬炸鸡、温泉蛋冷豆腐,个炸鸡炸到好香脆,鲜嫩多汁,加上滑溜溜嘅温泉蛋同冰凉嘅豆腐,做小食真系一流!饮品有好特别嘅绿茶可乐同静岗蜜瓜汽水,黎个小日本美食真系唔错!

激辛地狱拉面
鲷鱼白汤拉面