2022-02-13 22 浏览
星期六朝早約咗朋友食早餐,諗住去間特別小小嘅餐廳打卡,過下啲慢活嘅生活。上網見到呢一間環境同價錢都符合我哋嘅要求,所以我哋就上咗去試吓呢一間隱世小店。點解叫佢人細小店呢?因為餐廳位於工業大廈,門口都唔係太起眼,有啲隱蔽,相信都係做熟客同網上生意為主。入到去見到餐廳空間都唔算好大,有四張枱左右,好彩我哋去嘅時候尚早,唔算好多客人,所以可以好輕鬆休閒咁同啲friend吹水。我哋一行三個人,分別叫咗一份高營十足三文治同兩份American style all day breakfast ,另外仲叫咗凍嘅香芋鮮奶、草莓鮮奶同焦糖鮮奶咖啡。高營十足三文治材料十分充足,有大量嘅蛋、雞肉同火腿。值得推介👍🏻聽朋友講all day breakfast 味道都正常👌🏻