2018-01-26 82 浏览
一個人收工想食下好野 飲番杯酒relaxing下😫就係藍地搵到呢間隱密既日本餐廳✌見到佢門口仲做promotion $88任飲Asahi&Hoegaarden 都好似幾抵!不過我一個女仔就算啦 費事任飲嚇親人🙉😂所以叫左個Hoegaarden-Rose啦!其實都幾甜 好易入口 又無咩麥味 女仔好輕易就飲哂lu😝😝下次可以試埋個西柚味 兩枝應該唔醉既😏餐廳入到去就送上一個前菜 應該係蘿蔔牛脷冷盤 配酒都一流 可惜少左dd唔夠我食哈哈 見佢有個人氣推介 牛肉他他 好似幾好食咁就叫黎送酒啦🤤🤤牛肉味好濃 睇落好生 但食落又唔使驚血淋淋 掌握得岩岩好!加d炸蒜片蘿蔔蓉同生洋蔥一齊食好match好爽🤤佢個sauce就帶酸既 不過我今日飲酒所以就無點好多啦仲叫左個三文魚腩刺身 omgggg好肥美阿🤤🤤又厚切 睇佢捲落好似好細塊 🙉 但唔係講笑 我分兩啖先食哂😂最後仲叫左個牛油果炸軟殼蟹卷 $68有成六件所以唔算貴🤔 賣相都幾靚 食落反而唔係好夠牛油果味 而係重軟殻蟹味!好彩唔會話炸到乾哂 因為有d出面既餐廳炸得太乾 食完會覺得好dry🙉 呢間就做得幾好👍👍飲飽食醉又一晚😙埋單都係2百幾蚊 又飲埋酒

🙉 但唔係講笑 我分兩啖先食哂😂

飲飽食醉又一晚😙埋單都係2百幾蚊 又飲埋酒 真係唔錯🤤