2024-03-31 44 浏览
🐣想揾个有气氛嘅餐厅静静地食吓晚饭,呢间夜晚黎环境唔错👍挺浪漫喔🌹✨二人晚市套餐 ✨🍴餐前小食🦑芥末八爪鱼:新鲜八爪鱼再讲加埋芥未嘅味道👅有少少香香辣辣❤️又好香好正🥳🐮招牌生牛肉他他:生嘅他他牛味道好鲜甜❤️好惹味✅配埋法式面包或者酸种面包都一样咁好食呀💯呢个一定要试🥳🐙香煎慢煮八爪鱼 +$38 : 慢煮之后再煎一煎嘅八爪鱼🔥口感仲系好弹牙✅好柔软🤩墨鱼仲有柚子沙律酱同埋醋❤️超正🥳🦀香烤胡椒蟹肉饼:蟹饼上面有蟹膏酱😍好邪恶👿但系真系好好食👍🍴主菜 🥘招牌西班牙海鲜炒饭:好钟意佢哋呢个fusion左日式嘅西班牙饭呀✅除咗有海洋之心外😍仲有好特别嘅左口鱼边💯上面仲铺满住明太子添❤️值得一试🥳🍴甜品西班牙cross over日式嘅甜品:呢个甜品系西班牙油条肉桂味道👅再配埋糖包住点朱古力酱✨抹茶同埋黄豆味嘅蕨饼🇯🇵无得弹呀🥳🍹西班牙鲜果特饮 :超吸引嘅西班牙鲜果特饮味道好丰富👅有芒果🥭蓝莓🫐百香果🍑苹果🍎橙🍊同埋7up❤️又靓又好饮🥳🍷热情的苹果特饮 :另一杯我地就拣咗热情的苹果特饮😍呢杯有热情果🍑苹果🍎蓝莓🫐同埋7up✅一样系好啱打卡📸而且味道一流添🥳

✨二人晚市套餐 ✨

🍴餐前小食