2021-06-08
#元州牛肉麵💛聽人推介好耐 但係一直都冇去試😆今次終於可以食啦 入到去店員服務態度好好 會好耐心咁等你諗吓食咩先🤤 旺角都有分店㗎❗️元州招牌牛肉麵 $65💰(8/10)去到元州牛肉麵特登試吓元州招牌牛肉麵🤤🤤套餐係包飲品🥰有七喜 可樂 Zero 梳打水 檸檬茶俾你揀🤍其他嘢飲就要加6蚊 仲有一款小食俾你揀㗎😆碗麵一嚟到係好香嘅牛肉味同埋熱辣辣🔥小編揀咗小辣 唔會太辣 鍾意食辣嘅朋友可以食中辣或者特辣😼 牛肉有兩塊 我覺得都算幾大舊💓食落去係有少少入口即溶 因為啲牛肉係好腍身 中間仲要夾咗少少脂肪同埋啲牛筋😻😻 真係好好食 配埋個牛肉湯真係世一👍🏻👍🏻個湯好濃味 小編覺得應該係落咗好多料💘 所以啲面同埋牛肉都好入味💛💛個面仲要係好彈性 好有咬口🥰 小編覺得真係可以去試吓 去長沙灣或者旺角諗唔到食咩一定要食佢‼️推薦指數🌟 8 / 10 🌟
元州招牌牛肉麵 $65💰(8/10)
推薦指數🌟 8 / 10 🌟