2018-04-27
上次去完太子,今次既“食好西團”約朋友仔去呢間望落以為係普普通通既貓貓cafe睇下。一入去已經見到隻貓貓眼超超咁歡迎我地第一件事,幫襯個洗手間先。室內有洗手間,唔使行出行入。唔知係咪因為自己廁所無咁多人去,都幾乾淨。坐低就見到個廚房發板好吸引,就叫左二人份量。仲可以寫字,但我地無慶祝任何野,所以無寫到😂睇隔黎枱都幾靚。個人覺得個牛肉點佢比個個汁真係好好好好好好食!! 十分推介一定要試!!我唔食煙三文魚,但視覺效果都有享受到 haha 蟹捧好食。由於帶子太吸引,我個相機大叫都唔夠朋友把口快,一黎到兩秒就食左啦,所以得返一舊。烈酒煮布冧都幾特別。之後再叫多左個魚share食。個魚係有用心醃,唔係求其一間食到既味道,煎到脆卜卜,like!有個遊戲架可以拎games玩。總括黎講,食完呢餐係真心真心真心驚喜,因為一般cafe收得貴係賣睇貓賣時間。呢間無限你時,啲野食既質素係cafe黎講係完全無見過! 我極度懷疑佢係一間扮貓貓cafe既高級西餐廳! 真心!
一入去已經見到隻貓貓眼超超咁歡迎我地
我唔食煙三文魚,但視覺效果都有享受到 haha 蟹捧好食。
烈酒煮布冧都幾特別。
有個遊戲架可以拎games玩。