2020-01-16 731 浏览
当日系朋友生日,餐厅本身住处于工厦上面,所以本身都没有太大期望系环境到,不过因为见到间餐厅系社企所以帮衬下。咁环境系正正常常,干净企理,空间感都几大,因为餐厅入面无放到好多嘅枱同櫈,枱与枱之间都有好大嘅空间可以自由出入。咁我地当日四个人叫咗四样嘢食,分别系: 1. 黑松露蜜糖鸡翼; 2. 空运澳洲肉眼; 3. 德国黑椒猪手; 以及4. 柏施图汁荷兰大啡茹寛条面。佢地有夜晚嘅Set,我过我地无叫到因为想下场去饮下酒咁。前面三样嘢食都好好食,系超过咗我嘅期望。猪手皮脆而肉入味,鸡翼多汁,肉眼都唔错。不过第四样就百货应百客,系有种比你觉得草味嘅感觉,我同另外两个都唔太钟意,不过生日果个就觉得唔钟。就系咁!
题外话/补充资料: 订位有八折
2020-01-07