2021-11-13 101 浏览
就算冇得去旅行,可以去充滿渡假風情嘅餐廳食個飯、影吓靚相我已經好開心,呢間Cabana Breeze異國風情餐廳裝修真係好用心、唔同嘅角落都有打卡位,我哋平日下午茶時間2:00嚟到冇乜人影相一流,食物方面都唔錯㗎!三文魚他他,賣相好靚好吸引,三文魚味道好鮮甜!配埋酸忌廉同埋鮮乾蔥、香草🌿真係一道好好嘅開胃菜!Parma Ham Pizza,Pizza面鋪滿咗好多邪惡嘅芝士,配埋火箭菜同埋鹹香嘅巴馬火腿加上鬆脆嘅pizza底,真係好好味呀!黑松露雜菌全蛋意大利寬條麵,我同朋友都好鍾意食黑松露所以叫咗呢個😍 一上台已經聞到好香黑松露味,菇菇份量好多而且又多汁,麵條亦都好彈牙,不過我哋覺得如果黑松露味再重啲會更加正!總括來講呢度真係一間好適合放假Relax 一下嘅好餐廳,值得一再encore!