去咗间厨房嚟嘅,话你知,内里真系有款有味又唔会使你破产㊙️。老板背景劲横,轻松咁将高级食材变成街坊价,一试难忘👨🏼‍🍳。起头嘅醒胃得嚟有惊喜,鲜甜得嚟又唔俗气🍉。跟住嗌咗个,呢个真系正!脆口外皮裹住啖啖嫩滑肉,我几乎想飞起嚟喇‼️🐸。牡丹虾做到香脆弹牙,不过多加88蚊就小贵咗啲🦐。真系慑服咗我,软滑入心,smoked caviar嗌出海味,简直完美😋。汤品嗌咗个松露杂菌汤,份量足,又香浓,松露味扑鼻,正🍄。来到主菜,雪蟹肉意大利饭简直系惊喜boom boom弹!啖啖肉感、菜心点缀,呢碗饭真系食到心肝颤😍🦀。金目鲷配龙虾汁搞得又香又脆,口味一流,无得输🐟。甜品方面,士多啤梨蛋糕新鲜得黎又满足,朱古力蛋糕简直系重量级,朱古力迷唔好错过😚🍰。总结落嚟,呢个位系食上加食,值得你几次再三嘅光顾架!👏🏻🈵🎉

起头嘅[西瓜同蕃茄加水牛芝士]醒胃得嚟有惊喜,鲜甜得嚟又唔俗气🍉。跟住嗌咗个[酥炸田鸡腿],呢个真系正!脆口外皮裹住啖啖嫩滑肉,我几乎想飞起嚟喇‼️🐸。牡丹虾做到香脆弹牙,不过多加88蚊就小贵咗啲🦐。

[42°C烟熏三文鱼]真系慑服咗我,软滑入心,smoked caviar嗌出海味,简直完美😋。汤品嗌咗个松露杂菌汤,份量足,又香浓,松露味扑鼻,正🍄。