2019-09-12 108 浏览
第二次黎響喇!上次食過係非常滿意。最近online竟然被我見到響嘅廣告,今次仲吸引,竟然推出生蠔任食,搞唔掂,忍都忍唔住,一定要再黎呢個係4人分量嘅頭盤,有豬牛雞、海鮮同埋刺身試曬後,我地一致覺得牛肋肉雖然有骨,但係最有油香。第一輪嘅生蠔就瘦咗少少,但後來追加嘅就唔一樣了,有圖睇,幾飽滿架,今餐嘅生蠔我算滿意了,任食嘅,我應該食咗約20隻,全部都冇異味👍🏻呢度嘅肉冇多餘嘅調味,一食就食得到肉香。旁邊有幾款調味品,枱上亦有燒肉醬,鍾意可以自己調另外雞翼係有驚喜,好肥美飽滿,本身我出街食野通常都唔食雞翼,因為嫌棄麻煩,但我見到雞翼咁飽滿,我都忍唔住試 價錢算係燒肉放題中上,我覺得係因為除咗係肉比坊間放題好之外,甜品都係其中一個原因,因為呢度嘅movenpick雪糕係任食。。。最誇張嘅係呢度有足足5種口味可以選擇(雲尼拿、朱古力、士多啤梨、覆盆子奶酪、夏威夷果仁),仲有一款無論味道同口感都一流嘅榴蓮雪糕,榴蓮迷必食!服務方面我好滿意,首先效率好高,計過每次落order後,5分鐘內食物一定送到。另外,呢度竟然好似冇last order咁,我地8點要交枱,但臨完前我地仍可以落單,就算到7點55分

呢個係4人分量嘅頭盤,有豬牛雞、海鮮同埋刺身

服務方面我好滿意,首先效率好高,計過每次落order後,5分鐘內食物一定送到。另外,呢度竟然好似冇last order咁,我地8點要交枱,但臨完前我地仍可以落單,就算到7點55分,我地order嘅炸物依然會送上,非常驚喜!(珍惜食物,記得唔好臨完場先黎order肉,做壞規矩,因為會燒唔切)另外亦好尊重食客(唔會好似某d餐廳咁驚死你唔及時交枱,就一直催食客/狂收走食客台上嘅野),呢點我不得不讚,係放題餐廳好少有嘅👍🏻