2025-04-13
重點要先講!午市59折!宵夜59折!Sapporo啤酒買一送一!性價比超高,屬於高質又親民嘅日式燒肉店,難怪朋友推介一定要嚟呢度食飯,大滿足😌🐂 和牛壽喜燒 $98超靚嘅和牛即席薄燒完,撈埋嘅蛋黃醬汁落飯,非常入口即溶,係全晚最鍾意嘅心水推介!❤️🔥🥩 九宮格 $388上三格:和牛三角腩、和牛五花、和牛赤身中三格:極黑和牛、和牛三筋、一口牛下三格:厚切牛舌芯、韓式護心肉、壺渣牛筋肉對於我呢啲要選擇食乜既人來講,九宮格真係非常滿意,一次過試晒唔同嘅牛肉!呢個仲要夠靚,打卡一流外!大部份嘅牛肉都冇醃過味,食得出好鮮嫩,個人最鍾意油脂比較重嘅和牛三角腩,赤身就牛肉味濃啲,牛舌咬口感更豐富!好值得點!🥗 日式卡樂B薯仔沙律 $38見店員推介試吓!好有創意嘅配搭,薯仔泥沙律醬中間夾住卡樂B,咬落去脆卜卜幾好味😋🍗 柚子漬雞肉山 $28半份都好有份量,名副其實嘅雞肉山,有好幾塊大雞肉!食落口好重柚子味,唔錯!🍖 豬頸肉 $48可能牛雞太好味了,呢道相對遜色,略嫌有點厚🐟 味醂魚竿(熟上) $38作為小食好啱,一條條切好晒,有啲似烤魷魚嘅感覺,用上味醂濃郁好多!
🐂 和牛壽喜燒 $98
🥩 九宮格 $388
上三格:和牛三角腩、和牛五花、和牛赤身
中三格:極黑和牛、和牛三筋、一口牛
下三格:厚切牛舌芯、韓式護心肉、壺渣牛筋肉
🥗 日式卡樂B薯仔沙律 $38
🍗 柚子漬雞肉山 $28
🍖 豬頸肉 $48
可能牛雞太好味了,呢道相對遜色,略嫌有點厚
🐟 味醂魚竿(熟上) $38