2019-09-06
呢間漢堡包店位於朗豪坊12樓 環境相當ok 剛巧今天的天空是藍色 天氣非常晴朗 在這裏用餐心情也特別好 有天然光透入 感覺相當開揚限時優惠餐牌 最鍾意試新嘢 推出咗新款漢堡包及特色奶昔飲品 光睇餐牌已經畀佢吸引住 賣相相當漂亮而且精緻磚塊芝士漢堡$88揀咗藍色襯返今日個天空 賣相非常可愛 大人和小朋友都一定喜歡餡料包括 漢堡扒 玉香燻牛肉 車打芝士及生菜 好豐富好豐盛 吃漢堡就是吃喜歡層層疊的感覺漢堡扒外面煎得焦脆 中間嘅肉碎還是粉紅色的 生熟程度拿捏得剛剛好 油脂相當豐富 仲好有肉味添燻過嘅牛肉片有一種獨特嘅香味 鹹鹹香香 令人食指大動 黃金鹹蛋黃薯條配野莓酸甜醬$58先品嚐原汁原味嘅炸薯條 確實食到有鹹蛋黃嘅香味 薯條係即叫即炸 熱辣辣好香口點野莓酸甜醬又別有一番風味 野莓嘅味道非常突出 味道真實一啲都唔假 個人比較這種食法 因為酸酸甜甜嘅醬汁可以去除油膩年飽滯感覺野莓梳打$33冰凍又可口嘅梳打頓時起了一種清新嘅效果 酸酸味味有氣 味道又不會太甜 配漢堡及薯條 簡直係一絕非常推介此餐廳 日頭有自然光滲入 感覺放鬆 舒適 應該晚上光顧又會有別一番風味食物方面全部都是即叫即製的 食
磚塊芝士漢堡$88
燻過嘅牛肉片有一種獨特嘅香味 鹹鹹香香 令人食指大動
黃金鹹蛋黃薯條配野莓酸甜醬$58
野莓梳打$33
食物方面全部都是即叫即製的 食物都是熱辣辣 而且賣相精緻有吸引 菜式一啲都唔死板 非常有趣
價錢合理 下次必定再來光顧