2016-09-08 158 浏览
始發現呢間元朗區內最佳牛扒之後,每次想食牛都會去阿茶茶~呢到d酒種類好多 幾抵飲我今晚就係想呢塊10安士肉眼😍呢杯麵包條送既~ 每檯都有,幾香口,脆卜卜!餐湯濃濃的,好香滑,配埋店員親自奉上既暖暖麵包,即刻覺得加十幾廿蚊有餐好抵食!頭盤另外仲叫左份鵝肝,大大份,外皮煎得好香,生煎的,入口充滿著鵝肝既油香味,算是高質的煎鵝肝,醬汁調得剛好,不會蓋過鵝肝香味,只吊味而不搶味,佳品!主菜: 叫左5成熟,血水不至於流出但仍能保持生生地既口感,煎牛扒火喉控制得好!而牛味亦相當濃郁,近乎有點牛so味,實在食得我Lam Lam 脷! 而配菜紫薯亦十分出色,紫薯甜味高,相比一般配菜如薯泥等特別!食到成隻碟清晒!是晚4 人晚餐,十分滿足,每人只需二百元,難怪人頭湧湧! 希望一直能保持水準!
始發現呢間元朗區內最佳牛扒之後,每次想食牛都會去阿茶茶~
呢到d酒種類好多 幾抵飲
我今晚就係想呢塊10安士肉眼😍
呢杯麵包條送既~ 每檯都有,幾香口,脆卜卜!
2016-05-25