2024-08-02 33 浏览
阿爺八鮮鍋真係一個海鮮愛好者嘅天堂!佢哋嘅2.5小時海鮮雞煲樣樣齊火鍋放題真係物超所值,每位包括新升級霸王海鮮盤、特色雞煲、時令燉湯豬骨湯、日式廚師推介同特色湯底!開始之前我哋先食雞煲,揀咗四川麻辣口味嘅雞煲味道香濃,而且辣度適中。特色雞煲亦十分出色,湯頭鮮甜,雞肉嫩滑,令人回味無窮。時令燉湯豬骨湯濃郁鮮甜。之後就食佢地既超級海鮮盒刺身新鮮爽口,每一口都帶有海洋的鮮味。特別喜歡佢嘅蝦蟹味道好好,刺身都好新鮮~之後就開始食火鍋放題啦,我哋就揀咗椰子雞湯,希望食到海鮮嘅鮮味。佢哋嘅霸王海鮮盤絕對係值得一試!佢哋嚴選嘅海鮮新鮮美味,種類繁多,有鮑魚龍蝦,蟶子等等每一樣都好新鮮,保證滿足你對海鮮嘅渴望。手切肥牛、安格斯牛質感鮮嫩,肉汁豐富,入口即化。松露豬肉丸同西班牙黑豚肉都各有特色,香氣撲鼻,口感豐富。總括而言,阿爺八鮮鍋提供的海鮮火鍋放題體驗絕對值得一試。無論你鍾意海鮮、雞煲、刺身,呢度都質素唔錯!

總括而言,阿爺八鮮鍋提供的海鮮火鍋放題體驗絕對值得一試。無論你鍾意海鮮、雞煲刺身,呢度都質素唔錯!