2021-12-04 24 浏览
早兩日行過尖東,見到有人攞住個好靚嘅和風櫻花紙袋,心諗唔知咩嚟嘅呢🤔行多幾步見到一堆人圍住等外賣,好奇寶寶又出動,睇下有乜好嘢食先🤤原來係賣飯團🍙,心諗咁多人買點都要試下,攞咗張外賣紙發現可以一早落定單,咁就唔使等咁耐啦👍🏻正✨第二日諗住一早落單先發現原來要09:30先可以落中午單,順帶一提佢哋有早餐咖。招牌。新宿燒汁牛扒飯團一打開有種『惠方卷』感覺,又似粢飯。。。好多餡料😋仙草奶茶大滿貫🧋(凍、去甜、小冰)必飲推介✨👍🏻每飲一口都忍唔住話好飲,攪到啲同事係咁問我到底飲緊乜,佢哋都話好想試🤣雖然我要去甜,但都有甜味,又好有口感,有仙草、珍珠、椰果。。。有興趣不妨試吓熱飲杯好靚見到都覺得甜到漏🥰p.s. 提提大家午餐有85折套餐。。。好抵食🤗仲有個保溫袋袋住個飯團,好貼心🥰

招牌。新宿燒汁牛扒飯團
一打開有種『惠方卷』感覺,又似粢飯。。。好多餡料😋

仙草奶茶大滿貫🧋(凍、去甜、小冰)
必飲推介✨👍🏻

熱飲杯好靚