2019-10-01
上網見到有人話呢一間餐廳三文魚有蟲,又話唔乾淨食完又肚痾,講到咁差得過真係好好奇到底現實係咪真係差到咁。於是約埋朋友選擇到呢一度食個晚飯,但係因為之前OpenRice未有更新鋪頭嘅確實電話,於是上網搵到呢一間鋪頭嘅網站再訂位。(當然我寫食評嘅時候發現OpenRice已經更新左鋪頭最新資料)訂位嘅過程中,因為來來回回修改時間,本人覺得自己都非常之麻煩,但係接聽嘅姐姐同埋哥哥態度都非常好,好有禮貌。至於晚飯當日,約咗7:30鐘,入去嗰時已經全店滿座,已預約左嘅座位係梳化位,我哋四個女仔坐得非常舒服。另外,味道比我預期中好,選擇都算多。而份量絕對對得住個價錢,本來以為壽司48蚊5/6舊應該好細舊,點知嚟到無縮水,蟹子好爆滿火鍋加10蚊有泡菜,我係泡菜怪,點可以唔加,嚟到個盤泡菜足夠4個女仔,仲要味道好食,唔係酸到爆嘅泡菜總括嚟講,性價比高,乾淨,只係店舖人手不足,客量大,所以需要要等一陣先有職員落單,但眼前職員的確急急腳滿足客人嘅需要!我覺得作為一間小店,呢個價錢,呢個服務質素,呢個味道,遠遠勝過連鎖餐廳。值得支持!