2019-01-24 284 浏览
好耐好耐之前食过一次,一直都觉得佢既All Day Breakfast几好食,同埋好记得佢呢度有好靓既公仔图案咖啡☕️之前同朋友讲起,又好想再去食😳于是我地三个就决定放左工黎食下😊点知去到见到餐牌冇All Day Breakfast,真系有少少失望😞因为都算系特登为左佢而黎!我谂宜家可能得返中午或下午茶先有挂~最终我就叫左个卡邦尼意粉,貌似都几吸引咁🤔-🎈卡邦尼意粉第一啖食觉得几好食,好creamy!但越食就越觉得有啲腻!不过入面啲料好多,有烟肉、蘑菇同洋葱😋至于我朋友叫既个个忌廉明太子意粉就等得有啲耐,接近食完都未黎😭黎到既时候我试左佢个个一两啖,觉得明太子味唔算好重,偏淡!整体黎讲,今次食就觉得一般般!但呢度环境确实几好,除左楼下有位之外,佢楼上都有座位,仲有一个比小朋友玩既区域。餐厅又唔算话好多人,都静静地咁,好岩闺蜜系度谈心💕但如果我下一次再黎,一定会拣lunchtime/Tea time,咁就可以食到一直超想食既All Day Breakfast 啦😚

🎈卡邦尼意粉
卡邦尼意粉