2022-06-01 105 浏览
好耐無見好姊妹,大家都知道同閨蜜見面一定傾偈傾唔停🤣仲要中午時段,要揾一個地方食lunch,坐得舒服而又唔會俾人趕係一個難題,今日竟然俾我找到呢個地方🤭就係位置觀塘區商業旺區既樂感餐廳,佢除左地方闊落,環境非常舒適。同姊妹詳談幾個鐘都完全冇壓力,侍應服務態度非常好👍🏻隨自己心意喜歡坐耐小小都無問題,傾偈甚至見客都非常適合🤭鰻魚蛋包飯賣相吸引,鰻魚份量適中,驚喜嘅係被外層滑蛋包圍住既飯,竟然係鰻魚炒飯,立刻覺得性價比非常高,一啖鰻魚,一啖滑蛋,一啖炒飯,食完簡直大滿足!!卡邦尼意粉一隻半熟蛋係面,用叉吉落去流心鋪滿意粉上面,食落去有煙肉既咸香,配合流心蛋包住的忌廉意粉,果然冇令我失望,喜歡意粉的多汁,有時出面食好驚乾爭爭的意粉,這個很推薦👍🏻鮮奶咖啡可以隨自己喜好,仼意轉燕麥奶莓莓乳酪奶昔賣相是我喜歡的粉色系,打卡一流😹喝下去十分香甜,莓帶岀果香,不會太甜👍🏻

鰻魚蛋包飯

鮮奶咖啡
可以隨自己喜好,仼意轉燕麥奶

莓莓乳酪奶昔
鰻魚滑蛋飯