2016-04-17 1992 浏览
同事兼好友升職 緊係要慶祝下 韓風影響下 好想吃炸雞啤酒朋友d大推下 pick 咗呢度 一早訂定位menu 選擇炸雞種類很多 朋友d說這裏的醬油炸雞很贊必試 好那就先來一客第一round 我們order 咗韓國年糕 醬油炸雞原隻同韓式飯團飯團 有六粒 上面放滿紫菜同芝麻 飯中間有魚籽 食時卜卜脆咁加上有麻油同紫菜香味 正 年糕 上枱時唔係好吸引 因為小妹唔太好年糕 所以無咩點食 但年糕都算彈牙 加上韓式辣汁 朋友A係年糕控 應該十分喜歡 登登登登 炸雞登場啦⋯⋯好香鼓油味 咬落去 皮脆肉嫩 正 令人停不下來 個皮真係炸得好脆 肥就肥啦 唔理啦 看過星星嘅朋友 一定知道炸雞要配啤酒無咁熱氣嘛 食完first round 大胃王D 話未夠喉好啦order 多一隻甜醬炸雞 個人覺得甜醬好味d甜甜酸酸咁 炸雞仍然係外脆內juicy 但呢款比較溜d 吹吹下 又一晚waitress 非常friendly and polite 。excellent experience and food !
同事兼好友升職 緊係要慶祝下 韓風影響下

好想吃炸雞啤酒