2019-02-01 588 浏览
一入去已经觉得环境好靓,感觉有d古典英式风格坐低后,睇左一阵餐牌,好多嘢都想试,结果唔知点拣好,就叫左二人set dinner香芒蟹肉田园沙律:黑醋汁,蟹肉,芒果,沙律菜份量比例䀫到好处,有蟹香得黎又有清新嘅感觉嚟度嘅黑松露野菌忌廉汤都几出名,菇味劲浓劲香呀,非常足料,仲咬到一粒粒嘅磨菇茸我仲特登将送嘅餐前小食-香草多士留来伴汤食,更添味道烤特级新西兰肉眼配红酒烧汁,我哋拣左五成熟,肉质鲜嫩,再配合个红酒烧汁,更美味,个汁既红酒酒精好似未完全蒸发,所以酒香更强香草大虾忌廉汁意大利粉,弹牙甜品系 Marble cheese cake,而且故名思义佢外表有点似云石花纹,此cake texture 有点似NewYork Cheese cake,,又系硬硬地,这质感证明非常足料,有大量芝士,所以芝士味劲浓不过好似无得散叫,只跟餐最后由一杯香浓即磨咖啡结束这完美嘅一餐餐牌写用100%非洲咖啡豆
一入去已经觉得环境好靓,感觉有d古典英式风格

香芒蟹肉田园沙律

我仲特登将送嘅餐前小食-香草多士留来伴汤食,更添味道

黑松露野菌忌廉汤

烤特级新西兰肉眼配红酒烧汁

香草大虾忌廉汁意大利粉,弹牙
香草大虾忌廉汁意大利粉

不过好似无得散叫,只跟餐

Marble  cheese  cake

最后由一杯香浓即磨咖啡结束这完美嘅一餐