香港嚟讲要数最有外国风格的cafe/coffee shop,Fineprint一定走唔甩,三间分店都好有外国风,无论环境、感觉同客人都好外国feel,之前去过中环同大坑店,感觉好唔错,舒服优闲☺️,今次因为想影外国feel的相,连西营盘店都去埋啦! 嚟到先发现原来佢旧址系另一间以前去过的cafe😳 拣左out door的座位,好好冇任何蚊虫👍🏽,同样地好受外国人同狗主欢迎。 ✦ Smoked Salmon Avo ToastToast烘到好香口好脆牛油果软熟+smoked salmon永远系无得输的选择最正系有脆皮花生 🥜 ✦ Ultimo Eggs + Smoked Salmon蛋+smoked salmon又系一流的选择好似每次去fineprint都会咁叫炒蛋刚刚好  加埋柠檬汁、salmon同葱花👍🏽👍🏽 ✦ Oat Milk Latte咖啡味道同口感都唔错 ;)

✦ Smoked Salmon Avo Toast
Toast烘到好香口好脆
牛油果软熟+smoked salmon永远系无得输的选择
最正系有脆皮花生 🥜

✦ Ultimo Eggs + Smoked Salmon
蛋+smoked salmon又系一流的选择
好似每次去fineprint都会咁叫
炒蛋刚刚好  加埋柠檬汁、salmon同葱花👍🏽👍🏽

✦ Oat Milk Latte
咖啡味道同口感都唔错 ;)
Smoked Salmon Avo Toast
Ultimo Eggs