2006-07-13
咁都係食9 點後的火窩la,抵就唔使講,野食同其他分店比都so far so good la要小心的就係呢間係會少d 湯底ga,比起其他分店一定唔止得幾隻base 咁少law另外問左manager d 三寶丸好似都係手打丸黎ge,去過坑口0個間係用現成丸gaja今晚都幾好彩,比我地遇到佢地劏左龍躉,所以有得28 蚊一碟龍躉皮,真係強勁推薦,事關原本同D FRIEND 都叫左唔少野加上諗住呢個都幾無謂無諗住叫,最後諗諗下無幾可食龍躉玩下都好,點知個魚皮真係勁厚身,好有膠質咁,好似食左成朕骨膠原落肚咁! 最慘係食完之後再食魚皮餃即時變左"收皮餃" !最後要講的就係個環境law,大係幾大但等位0個度都幾窄,另外旺角品流會雜d ,見到d 流鶯狀的女士出出入入,不過人身肯定都仲係安全的!