2021-04-20
白髮漁樵🧑🦳江渚上,慣看秋月春風,一壺🍶濁酒🥃喜相逢👩❤️👩古今多少事,都付笑談中👯我選擇開心去過活😆所以好友難得叫我 drink drink👏🥂🍹, 仲選好位置和餐廳,尖沙咀藍馬無人唔識,容易找,而且呢間是新開業🎉 在這經營環境下,咁有信心,更加要去力捧下啦👏🎊 撑場撑場👍💪純米大吟釀 - 加茂錦荷札酒🍶🥃坐低口渴😝 立即叫枝大 Sake, 有埋冰筒雪住, 我鍾意凍冰冰配串燒, 🍢冰火相融,正 😆呢輪迷上喝 Sake 🍶因為佢嘅米香,首先用鼻👃大力嗅一下,然後先慢慢飲下,你會嚐到米香😻然後慢慢灌落喉嚨,到達胃內一陣熱流。。。🤩🥳味噌醃大蒜🧄🧄🧄我本身很愛味噌湯, 很濃烈又鹹香的味道😆用嚟醃大蒜,醃得相當入味,用嚟佐酒,認真一流😘燒鱈魚乾🐟🐟🐟咬咬咬 😁😁😁呢個鱈魚乾,燒得很薄脆🐟而且咬落又煙煙韌韌,|好有口感,好有魚香👍😆蘆筍🥒咬下蔬菜先,蘆筍出名多菜汁, 咬一口標出嚟 😜內裡很軟好新鮮👍炸蝦🦐🦐沾了薄薄炸粉,隻蝦🦐又好大隻喎,連埋d 手手腳脚和個殼都咬得,好肉肉又香口🥰熱蕎麥麵🍜劃上完美句號,叫番碗熱呼呼的蕎麥麵🍜湯汁很濃香,個麵好有咬感,滿瀉小麥的麥香,又鋪滿好多紫菜, 大滿
一壺🍶濁酒🥃喜相逢👩❤️👩
古今多少事,都付笑談中👯
純米大吟釀 - 加茂錦荷札酒🍶🥃
炸蝦🦐🦐
炸蝦🦐🦐
熱蕎麥麵🍜
熱蕎麥麵🍜
劃上完美句號,叫番碗熱呼呼的蕎麥麵🍜湯汁很濃香,個麵好有咬感,滿瀉小麥的麥香,又鋪滿好多紫菜, 大滿足👏🎉🥳