2010-09-08 14 浏览
差不多每隔個半月搞一次的小組飯聚, 今次已經去到第四次.今次, 我們一行人嘗試食一食西式的食物.1) Caesar Salad ~ 汁夠, 菜爽, 味甜, 很好味, 推介2) Greek Salad ~ 有汁, 但略帶有點酸, 加埋有羊蘇味的芝士, 部份組員們特別歡喜, 推介3) Four Seasons Pizza ~ 冇得頂, 好味到震, 個批真係好脆, 如果吾係好怕再肥落去, 肯定食多塊.., 大力推介4) BBQ Ribs ~ BBQ 汁味濃, 但未見佢好特別, 正常貨式, 反而薯條炸得剛剛好.5) Seafood Risotto ~ 易入口, 味道夠濃, 推介6) 蜆肉扁意粉 ~ 這個頗 CHILI, 未太合好味.7) Fettuccini Carbonara ~ 味道夠濃, 配料夠, 推介8) House Pizza ~ 這個, 似乎同四季 pizza 不能相題並論, 可以不試.老闆他們都幾有心, 願意放枝 candle 在個 pizza 上, 為生日組員 CELEBRATE.值得一讚. 仲有生日歌聽呢...: >
差不多每隔個半月搞一次的小組飯聚, 今次已經去到第四次.
今次, 我們一行人嘗試食一食西式的食物.

6) 蜆肉扁意粉 ~ 這個頗 CHILI, 未太合好味.

值得一讚. 仲有生日歌聽呢...
: >
$74.5 (晚餐)