2023-11-03
⭐開業幾個月已經吸引到我多次回訪🤗🐶🐱呢間係寵物友善餐廳見到好多狗仔坐埋一齊氣氛非常開心熱鬧🥰店員都好細心主動幫忙安排坐位給主子等各位奴才都坐得舒服啲🤣☺️服務態度好之外食物質素亦係令我多次回訪原因~❤️😋台式食物好好味擺盤亦好吸引有心思啱曬為食又喜歡打卡嘅朋友仔👍🏻💫🐥香酥雞球拌麵便當🍝套餐配有芒果沙律和飲品,幾抵食,大大粒雞球啖啖肉,炸到香脆可口,🍝拌麵口感爽彈,配料有西蘭花,粟米和牛蒡等等健康又好味💛🤍奶蓋茉莉毛尖濃厚奶蓋茉莉茶香,清甜味道剛剛好😽好好飲🩷🤍淡水花枝餅香腸配芭樂沙拉🥗花枝餅咬落好彈牙,飯麵以外開胃之選,份量都幾多,幾飽肚~😜💚🤍抹茶麻糬愛玉甜品賣相精緻,愛玉好似水晶咁好靚~上面有幾片檸檬,味道配搭酸甜清新,麻糬煙煙韌韌,加埋雪糕一齊食口感非常豐富~💁🏻♀️呢間位於旺角兆萬對面嘅台式料理餐廳由西洋菜南街望上一樓櫥窗企滿唔同造型既積木熊BE@RBRICK迷見到一定好興奮呀🤩🤩🤩🐻鬧市中尋找BE@RBRICK蹤影店鋪佈置好似玩具店玩味十足🧡🤎木系裝潢感覺和諧舒適💌餐牌上款式選擇多仲有好多我都想食呀主要係旺角勁方便約朋友去好容易就搵到間店👍🏻👍🏻😆
⭐開業幾個月已經吸引到我多次回訪🤗
擺盤亦好吸引有心思
啱曬為食又喜歡打卡嘅朋友仔👍🏻
💫🐥香酥雞球拌麵便當🍝
💛🤍奶蓋茉莉毛尖
濃厚奶蓋茉莉茶香,清甜味道剛剛好😽好好飲
🩷🤍淡水花枝餅香腸配芭樂沙拉🥗
花枝餅咬落好彈牙,飯麵以外開胃之選,份量都幾多,幾飽肚~😜
💚🤍抹茶麻糬愛玉
💁🏻♀️呢間位於旺角兆萬對面嘅台式料理餐廳