2022-10-08同朋友去咗紅磡剪頭髮💇🏻‍♂️朋友話紅磡個頭好多好嘢食🥰帶咗我去食間串燒小店串門子🍢餐廳裝修好有居酒屋嘅感覺 🏮平日晚市時段,爆場了🥹同朋友等咗一陣安排坐二人枱2️⃣餐廳可用手機落單📱我哋點了,燒脆香卜卜魚腐,16蚊串,魚腐燒到色澤金黃,燒到外脆內軟,入口有種甘香味🐟惹味蒜蓉扇貝帶子,58蚊一隻,惹味蒜蓉帶子扇貝燒得啱啱好,扇貝軟嫩多汁,超多蒜蓉,食完口腔充滿蒜味🧄醬燒雞脾菇,14蚊串,雞脾菇有四大嚿,味道較為清爽,配上濃厚照燒醬,加上燒嘅時間啱啱好,保持滑嫩口感🍄秘製麻辣金針菇,40蚊份,用錫紙包住金菇,有大量金菇同蔬菜,口感細緻滑脆,食咗咁多金菇又可以see you tomorrow🥬麻辣汁燒八爪魚鬚,48蚊份,用咗錫紙包住一大份,內有好多條八爪魚鬚,魚鬚好爽口彈牙🐙燒薄切牛脷,20蚊串,牛脷肉質彈牙,每嚿都切得好平均,食落非常有嚼口🐮燒鹿兒島一口豚,26蚊串,一口豚肉肥瘦均勻,每口都燒得好香,食落有油脂香味🐷串燒雞全翼,36蚊兩串,全翼外皮燒得好香脆,肉質保持嫩滑,調味做得幾好🐥燒超惹味雞泡魚乾,48蚊份,第一次食燒雞泡魚乾,燒得外脆,咬落好香,有少少韌勁,點沙律醬
2022-10-08

同朋友去咗紅磡剪頭髮💇🏻‍♂️
朋友話紅磡個頭好多好嘢食🥰
帶咗我去食間串燒小店串門子🍢
餐廳裝修好有居酒屋嘅感覺 🏮
平日晚市時段,爆場了🥹
同朋友等咗一陣安排坐二人枱2️⃣
餐廳可用手機落單📱

燒超惹味雞泡魚乾,48蚊份,第一次食燒雞泡魚乾,燒得外脆,咬落好香,有少少韌勁,點沙律醬食真係好惹味,好似燒魷魚乾嘅感覺🐡

整體環境唔算太大,但幾有熱閙氣氛☺️
服務都幾好,幾有禮貌🥰
食物價錢合理,味道幾好,但即叫即燒要耐心等待下,會再幫襯試其他串燒🫶🏻😀

#紅磡串門子
#燒脆香卜卜魚腐