2016-12-06 870 浏览
想食呢間好耐了 終於抽到時間食!我地早到左店員都俾我地早啲入餐廳環境唔錯 座位都好闊落 唔會坐到好逼 一坐低就嗌咗個勁大盆嘅刺身 嚟到仲要有乾冰噴煙 不過掛住錄片 食到一半先記得影相嗌咗三文魚油甘魚 基本上樣樣都有嗌啲 啲刺身都好新鮮 盆底仲有冰粒保持冷凍 啲赤蝦、甜蝦大隻到有平時嘅兩隻 食到停唔到口 除咗刺身之外 仲有嗌咗其他小食 特別推介嘅係黃金燒原隻帆立貝 真係好好味 勁邪惡 一口氣食咗三隻 另外個個燒有機菠蘿 勁多汁 一咬落去好似落雨咁 啲汁滴哂出嚟 黑松露牛油炒雜菌都重點推介 黑松露都幾多 成碟好香 牛油粟米都幾好 芝麻雞翼個皮都幾脆 但係我就覺得有少少辣 牛油果軟殻蟹卷都唔錯 個牛油果好好味 仲有嗌咗個海膽手卷 雖然細個咗啲 但係啲海膽都好新鮮 飲品就有三個雪櫃咁多 可以慢慢揀 如果都揀唔到 另外仲有果汁機可以自己針 雪糕機隔離仲有好多款唔同配料可以落 唔想煩嘅係果汁機隔離都有個雪櫃係有現成雪糕食嘅 除咗雪糕之外都有啲甜品係雪櫃嘅 有各款蛋糕 和菓子 乳酪 仲有啲生果添 另外除咗自己畫紙嗌野食 出面都有各款小食 有章魚燒 葡撻等 仲有湯飲㗎 不過其實食完自己畫㗎野食都冇乜位
想食呢間好耐了 終於抽到時間食!

我地早到左店員都俾我地早啲入

餐廳環境唔錯 座位都好闊落 唔會坐到好逼
一坐低就嗌咗個勁大盆嘅刺身 嚟到仲要有乾冰噴煙

不過掛住錄片 食到一半先記得影相

嗌咗三文魚油甘魚 基本上樣樣都有嗌啲

刺身都好新鮮 盆底仲有冰粒保持冷凍

啲赤蝦、甜蝦大隻到有平時嘅兩隻 食到停唔到口

真係好好味 勁邪惡 一口氣食咗三隻
黑松露牛油炒雜菌都重點推介 黑松露都幾多 成碟好香

牛油粟米都幾好 芝麻雞翼個皮都幾脆 但係我就覺得有少少辣
牛油果軟殻蟹卷都唔錯 個牛油果好好味

仲有嗌咗個海膽手卷 雖然細個咗啲 但係啲海膽都好新鮮
雪糕機隔離仲有好多款唔同配料可以落

唔想煩嘅係果汁機隔離都有個雪櫃係有現成雪糕食嘅

不過其實食完自己畫㗎野食都冇乜位再食其他野 食完野同朋友傾下計

坐到十一點幾先走都仲有唔少人係餐廳 總括來說都值得再次光臨!
2016-10-13