2023-05-22 608 浏览
开心果控注意‼️|📍珍多美♡意大利开心果布甸♡|💰$26面包皮偏韧但面包肉食落仍旧软熟,开心果布甸浆份量超多💚明明开心果成本高但布甸浆嘅份量居然仲俾其他面包店多🤩真系超惊喜!第一啖食个布甸嘅时候会食到蛋同奶味比较重,不过食多几啖个开心果味就变得越嚟越突出🥳而且口感偏向杰身滑口💓系我私心钟意嘅口感💚仲要有开心果碎作为点缀,连打卡都特别靓❤️‍🔥而且值得赞嘅系布丁浆份量多、而且唔会过甜,成个食哂都唔会涸喉💚♡意大利开心果慕斯♡|💰$28🥹呢个开心果慕斯好重味,食得出系真材实料💚仲要cp值极高,绝对唔系好似东海堂咁三百几蚊卖旧垃圾俾客😤除咗开心果味浓郁抵赞之外,蛋糕由原味cream、开心果慕斯、海绵蛋糕、朱古力味嘅脆脆(呢个唔太肯定,因为开心果味太浓😂)同埋底层嘅饼干组成,层次超丰富🫶🏻估唔到$28仲可以买到呢啲心思之作💚不过亦因为开心果味比较浓郁,所以都会比较甜腬🥹如果可以冲杯热茶边饮边食就完美了💚🧏🏻‍♀️总结一下:呢间面包店嘅开心果产品真心值得一试,始终价钱平味道好🫶🏻真系好少见到开心果产品咁平🥹而且店员姐姐都好nice👍🏻同埋如果想即买即食嘅话同店员姐姐讲声就会提供埋餐具🫶🏻❤️‍🔥有兴趣睇
开心果控注意‼️|📍珍多美

♡意大利开心果布甸♡|💰$26

♡意大利开心果慕斯♡|💰$28

❤️‍🔥有兴趣睇更多食评可以follow ig : fatting_eateateat❤️‍🔥