2019-06-19 281 浏览
我哋呢家人真係好鍾意食嘢,啱啱飲完茶冇幾耐,Mammy就提議不如去 #Pizzahut坐吓😅 醒起Pizzahut個會員戶口仲有啲積分就快到期,一於拎嚟換哂食物,無謂蝕比佢🤪甚少幫襯真Pizzahut嘅我,居然戶口有209分,可以免費換到個pizza🍕之餘,仲可以加個意粉🍝 爸爸媽媽就享有長者福利,每人有杯免費飲品❤️ 咁當然我都唔好意思一毫子都唔比咁肉酸,明知個餐價比平日貴,都叫咗個「肉丸香腸雞翼下午茶餐」嚟充撐下場面🤣唔知係咪mammy嘅主觀願望,佢硬係過德福店嘅pizza做得特別好😏 我試咗一啖,又真係覺得口感幾好,上枱嘅時候好熱辣辣,連平時唔愛pizza嘅我,都要比個like呀👍🏻

2019-06-16