2021-08-25 84 浏览
Be Happy~好開心今日同駿哥哥去左牛陣以盛夏主題既#日本祭典🎏👘入到餐廳先來#懷舊玩具#釣魚遊戲🎣,中左小吉🍊即有日祭糖果🍬。我地點左日本產特選黑毛和牛及沖繩豚放題套餐$429/位 (90mins) ⭐期間限定⭐豪華海鮮盛合懷舊「波子汽水」仲系任飲添架,爽呀湯底揀選了壽喜燒。趁住送餐期間我地就去左連佈置都充滿夏祭氣氛出面自助吧發現有多款夏祭小食唐揚炸雞🍗、日式炒麵🥡、章魚丸🐙、焦糖爆谷🍿、燒香腸、燒粟米,仲有部棉花糖機自己整棉花糖食。而自助吧的另一邊提供多款火鍋配料有而自助吧的另一邊提供多款火鍋配料有新鮮蔬菜,黃金蛋餃,麵類。飲品有咖啡,日式茶包🍵,罐裝飲品🥤;來了來了,我地唔客氣喇~~ 🐄黑毛和牛賣相靚到,入口溶化。我地食左好幾碟牛舌好重牛味好有咬口,豚肉嫩滑。豪華海鮮盛合(鮑魚,大虎蝦,生蠔,連殼扇貝,青口,帶子,仲有翡翠螺,原隻魷魚仔,非常新鮮鮮甜;食到飽飽地都要嘆杯大小朋友最愛既Häagen-Dazs🍦有六款口味,有雪糕食你睇駿哥哥幾開心。 驚喜點只甘少,店員仲為哥哥送上一支大水槍🔫🔫做禮物,真系開心到彈起🥳。呢餐真系又食又拎呀。 暑假尾聲喇快啲帶埋小朋友去感受下夏祭🎏啦
Be Happy~
好開心今日同駿哥哥去左牛陣以盛夏主題既
#日本祭典🎏👘
入到餐廳先來#懷舊玩具#釣魚遊戲🎣

,中左小吉🍊即有日祭糖果🍬。

我地點左日本產特選黑毛和牛及沖繩豚放題套餐
$429/位 (90mins)
⭐期間限定⭐豪華海鮮盛合

懷舊「波子汽水」仲系任飲添架,爽呀
湯底揀選了壽喜燒。
趁住送餐期間我地就去左

連佈置都充滿夏祭氣氛

出面自助吧發現有多款夏祭小食
唐揚炸雞🍗、日式炒麵🥡、章魚丸🐙、
焦糖爆谷🍿、燒香腸、燒粟米,
仲有部棉花糖機自己整棉花糖食。
而自助吧的另一邊提供多款火鍋配料有

而自助吧的另一邊提供多款火鍋配料有
新鮮蔬菜,黃金蛋餃,麵類。飲品有咖啡,
日式茶包🍵,罐裝飲品🥤;
來了來了,我地唔客氣喇~~

🐄黑毛和牛賣相靚到,入口溶化。我地食左好幾碟
牛舌好重牛味好有咬口,豚肉嫩滑。

暑假尾聲喇快啲帶埋小朋友去感受下夏祭🎏啦!

#牛陣火鍋 #燒肉定食 #日本菜 #日本料理 #火鍋放題 #夏祭 #夏日祭典遊戲 #和牛 #御神籤 #一家大細 #familygathering

🥢餐廳:牛陣
地址:荃灣荃新天地地下 G52,G56& G58號舖