2018-12-30
適逢聖誕節,同埋朋友幾個女仔咁,去食個飯之後交換下禮物係荃灣行行下, 搵到呢一間值得推介既隱秘小店 (定係我唔識路xD)夜晚呢間Burger land 氣fun非常好~ 除左佢播一D特別既聖誕歌之外佢既裝潢都令人眼前一亮,好似有小小去左美國既感覺而牆壁就全部都係英文報紙貼成,相當有FeelBURGER方面 : 我點左 $69貝羅黑松露芝士漢仕堡貝羅黑松露芝士漢仕堡,望落去都幾令人流口水, 加上我係點黑松露,一索之下,更加等唔切要咬啖!麵包鬆軟好食, 新鮮熱辣,醬汁充足,雖然呢個BURGER係無用,但啖啖而且大大隻既貝羅姑會滿足到你食兩啖又配下啤酒, woooo~ 真係好正飲品方面: 手工啤酒(叫左白啤﹑熱情果﹑mango) 重有生啤,黑啤如果鐘意食貝羅姑又想食肉既你,就可以叫$89貝羅雙重芝士牛肉漢堡同我果個一樣咁好味...只不過係多左牛肉$89軟殼蟹漢堡好crazy真係完隻軟殼蟹,樣樣野食都係熱辣辣送上黎 (而呢個burger就要等耐小小,但係值得的) 最後我地叫完一個再叫左多一個軟殼蟹漢堡$69龍脷柳流心漢蛋堡朋友大讚, 大家都秒食晒自己個burger我地重叫左小食, 全部都係熱氣
適逢聖誕節,同埋朋友幾個女仔咁,去食個飯之後交換下禮物
佢既裝潢都令人眼前一亮,好似有小小去左美國既感覺
而牆壁就全部都係英文報紙貼成,相當有Feel
BURGER方面 : 我點左 $69貝羅黑松露芝士漢仕堡
$89軟殼蟹漢堡
$69龍脷柳流心漢蛋堡
分別有: $89炸魚薯條 (掛住食,無影到)﹑$35洋蔥圈﹑$49香脆魷魚圈﹑$49吉列廣島蠔﹑$49奇脆蝦多士
總括:價錢黎講,我覺得比我平時食開既burger鋪平小小,但份量﹑食物既質素就比我平時食開既高! 回頭率勁高既一間burger鋪