2021-03-10 683 浏览
佢地系主打无添加味精/化学成份🌟令食客食得安心健康啲💛·就算系平日都要大排长龙🤭同埋记得要入去拎飞先😆因为排我地前面个𠮶食客以为就咁排队就得🤣冇拎到飞😥白等左一阵🤭而一入到去就坐低用电话落单先😚然后好快就会有得食😆💫佢嘅牛肉面汤底系用左10斤牛筒骨熬至少30个钟🤭所以系好浓郁❗️😍带药膳味少少甘香🥰而唔会觉得好咸!🤤食完唔会好口渴因为佢地系唔会添加任何味精🤤🙅🏻‍♀️ ·成碗嘅份量其实都算多!牛腱有3块好软腍😚胶质都好好👍🏻✨入口即化嘅感觉😚牛肋条就有两条🐮不过就要啲嚼劲啦!韧咗少少咁🤏🏻🤣面条系粗身啲凹凸不平似乌冬💫挂汤虽然一般🤨但系系烟韧好食嘅面质!😋 卤水溏心蛋就成只上😆有流心效果😚但好似冇咩卤水味🤭 成日都好好奇唔同舖头嘅甜不辣(即系炸鱼饼)会系点😆因为好想知每间舖头会唔会有啲咩唔同呢🤣而呢间嘅口感同味道系未食过嘅!🤣✨ ·呢间嘅甜不辣食落唔似炸过💫口感比起平时个啲更烟烟韧韧🤤个汁系有啲似平时甜酸排骨嘅味😯但系系偏酸嘅🤣·🌟餐厅舖位比较细不过环境几舒服🥳食物cp值算高其实都几大份💛虽然座位少出面又排哂长龙😩🔥但绝对系值得去帮衬嘅小店🥰🥰亦都系回头率高嘅舖头😋✨
佢地系主打无添加味精/化学成份🌟令食客食得安心健康啲💛
牛腱牛筋条面 (+卤水溏心蛋)

甜不辣
🌟餐厅舖位比较细不过环境几舒服🥳
食物cp值算高其实都几大份💛
虽然座位少出面又排哂长龙😩🔥
但绝对系值得去帮衬嘅小店🥰🥰
亦都系回头率高嘅舖头😋✨
牛腱牛筋条面 (+卤水溏心蛋)
甜不辣