【长洲排长龙Cafe|写意休闲打卡下午茶🧇】🐨自家制比利时列日窝夫 $50推荐度:⭐️⭐️⭐️窝夫可以自己拣原味或朱古力味,小编当然两款都试晒,系外面比较脆嘅款式,原味就食到蛋味但唔算好浓,朱古力味就加埋朱古力酱喺面令到口感层次同味道都有所提升,比较推介🫡.🐨All Day Breakfast $95推荐度:⭐️⭐️包含牛角包、猪肉肠、烟三文鱼、炒蛋、粟米等,款式多份量丰富,但味道一般无惊喜...比较好嘅就系猪肉肠同埋烟肉都唔会好咸~但呢个价钱系哩间餐厅我认为就唔值得试啦!.🐨自家制糖渍柠檬梳打 跟餐+26推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️糖渍都会配多一杯梳打水,所以其实系可以饮到大约两至三杯~性价比高!糖渍甜甜地中和到柠檬嘅酸味加埋梳打水刺激喉咙嘅感觉,清凉好饮👍🏻👍🏻.🐨自家制糖渍草莓梳打 跟餐+26推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️同糖渍柠檬梳打相若,由于所提供嘅士多啤梨唔算好酸,所以杯饮品比起柠檬梳打偏甜,都唔会有喧宾夺主嘅感觉,期望饮甜味嘅话就可以拣呢一杯啦!.⌫小编平日去排咗15分钟就有位——☼——☼——☼——☼——☼——岛中坊研 📍地址:长洲中学路16号地舖🐨推荐度:😋😋😋😋/5 💰人均价格:$100-150🪸环境

【长洲排长龙Cafe|写意休闲打卡下午茶🧇】
🐨自家制比利时列日窝夫 $50