2019-12-09 122 浏览
好少嚟长沙湾食嘢 我朋友介绍呢间餐厅所以特意嚟试下 知道呢间系食西餐都几期待餐厅冇餐牌提供 只系有一个QR code 为咗环保就叫客人电话睇餐牌既 都几有心蜜糖单骨鸡翼有十只单骨鸡翼 外面有啲芝麻 同埋见到系脆既蜜糖面 食落脆面肉腍 单骨更加易食啲 好够味 钟意食鸡翼叫蜜糖鸡翼真系冇死既烟三文鱼烟肉叼草忌廉扁意粉见到都几丰富咁 芝士香草三文鱼捞均成碟扁意粉 食落忌廉汁都好够 唔会干 味道都ok但冇太大惊喜芝士焗蟹膏蟹盖配海胆意大利饭一大个蟹盖放咗系饭面 已经好吸引 个蟹壳里面系有好多蟹膏㗎 系意料之外既多 同埋本身海胆意大利饭都好Juicy好好食㗎啦 加埋蟹膏一齐直头加哂分Fifty Fifty 烧黑松露大蘑菇大蘑菇呢个价钱我觉得好抵食 因为都几大只 个菇好多汁 一啲都唔干 仲有芝士表面烤焗出嚟 味道几浓郁再带点黑松露味环境几舒适同朋友一路食一路倾计 唔觉唔觉铺头都要够钟要close啦🤣

烟三文鱼烟肉叼草忌廉扁意粉

Fifty Fifty 烧黑松露大蘑菇