餐厅: Bamboo Thai (屯門市廣場1期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-27 64 浏览
屯门终于有有镬气既泰国餐厅,重点推介泰式和牛炒饭!真系🤤!呢间泰国餐厅好有气氛,装饰有泰式风味,坐低就似喺泰国食饭嘅感觉!佢嘅饭炒得香口,仲加咗泰式嘅调味料,味道真系独特!加埋啲鲜嫩多汁嘅和牛肉,一口咬落去,肉汁就喷出黎,真系好juicy!食落去,酸酸辣辣嘅味道同埋微微甜甜嘅滋味,真系好开胃!泰国椰青,真系清爽到爆!而且仲可以食埋椰肉,鲜甜多汁,真系好滋味!椰青绝对能让你感觉喺泰国度假嘅饮品!飞天炒通菜,马拉盏味道香辣,同通菜炒埋一齐,食落去,辣辣嘅味道同埋通菜嘅脆口,完美搭配!🥰🥰🥰🥰🥰

2024-04-25
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 泰式火车头和牛炒饭
  • 泰式飞天通菜