有得簽卡,雖然係食西餐,但店內俾我感完全不像我平時係中環食開果啲咁,可以話係中式西餐廳。訂座不能用電話,只能網上做。限時75分鐘。服務態度:入座後,侍應會問你有無食過,如果無佢會介紹番。水不會主動提供及添加。薯條就主動詢問添加。環境方面:不太闊落,人與人之間比較近,鄰坐會聽到你說話,坐位約夠30人坐,所以門外經常排長龍。食物質素:牛扒就一定要食medium rare因為牛味係最濃,但好多店都煮唔到令到牛不分離,完全切唔到。但這店做得到,好野。食牛最盡係medium 如果要再食熟啲就不如唔好食牛,食🐷啦唔該。這店薯條都好出色,唔係用牛油炸都咁好食,果啲薯仔味好出。性價比:150蚊,係銅鑼灣有這個質素食物,係非常高。總結:我一定會介紹其他未食過朋友嚟,當然食過都會,但我比較鐘意搵新店。好味指數

性價比:150蚊,係銅鑼灣有這個質素食物,係非常高。

好味指數
2021-05-22