呢排完全變咗王林記既fans.但今日放工遲咗,無得食。好彩過兩個站既柴灣亦有分店,重開到10點tim.餐牌比筲箕灣既更多選擇,除咗一般既麵食,重有小食類同飯。成間茶記咁😍一時花多眼亂,咩都想試點知到落,就真係叫嗰樣,無嗰樣。最愛既河粉無,炸魷魚鬚無,炸雲吞無😖。但都唔可怪人既,就當我遲嚟啦切腩,牛丸同樣美味,只係無咗滑滑既河粉相伴炆冬菇,都ok既,但池記好味過佢老公叫咗呢個唔知咩,大碗麵定大盆麵。直頭就係茶記車仔麵,無特別,可以不試....完全唔似王林記既口味總結係,如果你係附近街坊,都可以嚟食下。但如果好似我要特登坐地鐵過嚟就咪啦。不如去返筲箕灣店好過。因為呢間分店唔近地鐵站,出咗嚟重要過兩個商場同天橋先到,又無特別出品,係比筲箕灣店多咗選擇既,但多咗嗰d都係一般茶記出品。唔需要行咁遠囉

切腩,牛丸同樣美味,只係無咗滑滑既河粉相伴

炆冬菇,都ok既,但池記好味過佢